Ananas-sellerismoothie

Viimesyksyisellä Irlannin-matkalla join Dublinissa hotellin vieressä olleessa kahvilassa paikan päällä tehtyä mehua, jossa oli ainakin ananasta, selleriä ja omenaa. Oma versioni ei kyllä maistunut yhtään samalle, mutta sen verran hyvää tästä tuli, että suosittelen kokeilemaan!


En ole koskaan kipeänä, mutta niin siinä vain kävi, että sairastuin viime viikonloppuna jonkunlaiseen vatsaflunssaan. Kuume laski nopeasti, mutta olin hätää kärsimässä, kun ruoka ei maistunut melkein viikkoon! Kamala tilanne, joka ei toivottavasti tule uusiutumaan pitkään aikaan ;)

Nyt ruokakin maistuu taas, mutta smoothiet olivat oiva apu, kun kurkusta ei saanut alas juuri muuta kuin hedelmiä. Tästä satsista tulee smoothieta sen verran, että siitä saa juotua lasillisen aamiaiseksi ja puolet voi ottaa mukaan evääksi. Kaupan smoothiepulloja ei muuten kannata heittää pois, koska niissä saa kätevästi kulkemaan omat sekoitukset mukaan töihin!

Inkivääri ei ole välttämätön aines, mutta sopii joukkoon mainiosti, jos sitä sattuu sopivasti löytymään jääkaapista.

Ananas-sellerismoothie

 • 150 g tuoretta ananasta paloina
 • 0,5 lehtisellerin varsi
 • 1 vihreä omena
 • 0,5 appelsiinin mehu
 • (1 tl raastettua inkivääriä)
 • jääpaloja ja vettä
 1. Kuori omena.
 2. Pilko ainekset tehosekoittimeen. Purista joukkoon appelsiinin mehu ja lisää jääpalat. Lisää vettä maun mukaan.
 3. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi.

P.S. Epäilijöille ja sellerinvihaajille tiedoksi, että sellerin maku ei ole tässä kovin voimakas.

2 vastausta kirjoitukseen “Ananas-sellerismoothie

 1. Ananasta ja selleriä en olekaan vielä kokeillut yhdistää, pitää panna testiin! Viimeaikainen lemppariyhdistelmä on ollut porkkana-selleri-omena-inkivääri puristetun mehun muodossa. Puoliso katsoo vierestä kuin hullua kun vetelen tuota iloisena, hälle ei selleri maistu lainkaan.

 2. nonnis, mä kyllä tykkään selleristä, mutta en ole aikaisemmin oikein ymmärtänyt miksi sitä pitäisi väkisin tunkea makeisiin juttuihin. Tähän sen kuitenkin sopii kuin nenä päähän!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights