Vegekaupan avajaiset perjantaina!

Kauan odotettu Turun uusi Vegekauppa avautuu 17.7!

vegekauppa1

Taipaleeni yrittäjänä ei ole alkanut ihan helpolla! Kuten kirjoittelin aikaisemminkin, Vegekaupan alku on ollut melkoisen kivikkoinen. Ehkä suurin kompastuskivi oli, kun jouduimme tappelemaan viikkotolkulla saksalaisen tavarantoimittajan kanssa. Yleensä 2 viikkoa kestävä toimitus venyi yli seitsemään viikkoon ja jouduimme siirtämään avajaispäivää monta kertaa eteenpäin. Saksasta tuli niin iso kuorma, ettei kauppaa oikein voinut virallisesti avata ennen sitä, kun niin monia tuotteita puuttui.

Ja kaiken tämän ohella on tietysti ollut kaikkea muuta pientä, kuten rikkoutuvia kylmiöitä, hajonneita tietokoneita ja sen sellaista. Mutta nyt on ilo ilmoittaa, että se kauan odotettu kuorma on täällä ja kauppa on virallisesti auki huomisesta lähtien! :)

Mitä meillä sitten myydään? Vegaanisia juustoa, makkaroita, leikkeleitä, levitteitä, tofuja, papuja, pastoja, karkkeja, suklaita, kahvia, teetä, proteiinijauheita, vitamiineja, virvoitusjuomia, kasvimaitoja, mausteita, pähkinöitä, pesuaineita ja paljon muuta! Kaikki tuotteemme ovat tietysti täysin kasviperäisiä.

Vanhaan pikkuruiseen Turun Vegekauppaan verrattuna tuotevalikoima on nyt jo laajentunut huimasti! Kylmäsäilytystilaa on tullut tuplasti lisää ja ainakin kesän ajan meillä on vielä erikseen virvoitusjuomakylmiö. Olen tehnyt parhaani, että kaupassa olisi hyvä valikoima sekä omia että teidän suosikkituotteitanne. Valikoimaa kehitetään koko ajan, joten otan kauppiaana enemmän kuin mielelläni tuotetoiveita vastaan! :)

Vegekaupan taustoista voit lukea lisää aikaisemmasta kirjoituksestani.

vegekauppa2

Meiltä saat maailman parasta vegaanista juustoa. Tällä on onnistuttu huijaamaan myös lehmänmaitojuuston syöjiä! Violifea löytyy montaa eri makua ja lisäksi muitakin vegaanisia juustoja melkein kokonainen kylmäkaapillinen!

karkit

Kauppiaan omat lempisuklaat. Suosittelen! GoMaxGon suklaapatukat ja Vego-hasselpähkinäsuklaa vievät kielen mennessään. Ombarin kookosmaitosuklaa auttaa raakasuklaanhimoon.

vegekauppa14

X-Treme Protein Cruncherit ovat yksi Vegekaupan myydyimpiä tuotteita. Enkä ihmettele! Niissä on proteiinia 34% ja ne maistuvat karamellisuklaalle. Sopii habankasvattelijoiden ohella myös välipalapatukaksi!

vegekauppa5

Evoke-proteiinijuomat ovat tarjouksessa avajaisten ajan 2€/pullo! Näitä kannattaa hamstrata treenikassiin. Itse tykkään juoda Evokea myös muuten vain välipalajuomana, toimii myös kesähelteillä!

vegekauppa15

Pavut maistuvat aina paremmalta itse keitettyinä. Adukin luomupavut ja -linssit ovat meillä edullisia.

vegekauppa7

Kotimaiset Murtolan hamppufarmin kuoritut hampunsiemenet ovat ihana lisä smoothieihin ja mysliin. Murtolan hamppufarmilta on meillä myynnissä myös hamppurouhetta.

Olen kauppiaana halunnut Vegekauppaan mahdollisimman paljon lähituotantoa olevia tuotteita. Meillä on valikoimissa nyt 80 kilometrin säteellä viljeltyä pellavarouhetta ja -siemeniä, rypsiöljyä, hampunsiemeniä, -rouhetta ja -proteiinia, härkäpapuja sekä härkäpapujauhoja, -pastaa ja -rouhetta. Itse olen erityisesti hampunsiemenrouheen suurkuluttaja. Se on ihan mahtavaa kamaa puuron, soijajogurtin ja smoothieiden joukossa!

mantelimajoneesi

Tästä olen innoissani: vegaanista, soijatonta mantelimajoneesia!

jalotofu

Jalotofun tuotteet ovat niin hyviä, eettisiä ja ekologisia, että otimme niitäkin valikoimiimme. Moni kuitenkin toivottavasti ostaa nämäkin mieluummin meiltä kuin isoista ketjuliikkeistä :)

Meillä on tällä hetkellä yhteensä yhdeksää erilaista tofua myynnissä.

foodin_proteiinit

Proteiinijauheitakin löytyy erilaisia! Vaniljan makuinen herneproteiini on oma suosikkini. Riot Supplementsin kuormaa odottelemme vielä, mutta toivottavasti se ehtisi tänään perille. Sieltä on tulossa mm. Banoffeen ja Cappuccinon makuista proteiinia, vähän isommissa pakkauksissa!

vegekauppa6

Vihreä härkä -härkäpapupastat ovat kotimaista lähiruokaa. Myös gluteeniton versio! Näiden lisäksi myymme muita papupastoja, jotka on tehty kokonaan pavuista. Proteiinipitoisuus on huima, eivätkä ne sisällä ollenkaan viljatuotteita. Loistokamaa!

mummijamina2

Mummi ja minä -tuotteet ovat saapuneet Turun Vegekaupalle! Lisäksi myynnissä on edelleen suositut Attitude-pesuaineet sekä valikoima Santen edullisia hygieniatuotteita.

vegekauppa11

Jaamme avajaispäivänä sadalle ensimmäiselle asiakkaalle ostoksen yhteydessä tuotekassillisen vegaanisia tuotteita. Kannattaa olla nopea! Kiitos sponsoreillemme sisällöstä sekä Cabassi Oy:lle hienoista kasseista!

vegekauppa9

Vegekauppa Turku sijaitsee Forum Korttelissa, Cosmic Comic Cafen vieressä (Kauppiaskatu 4). Palvelemme 17.7 alkaen ma-pe 11-19 ja la 10-16. Nähdään kaupalla! :)

31 vastausta kirjoitukseen “Vegekaupan avajaiset perjantaina!

 1. Todella hieno juttu, että vihdoinkin saadaan viralliset avajaiset. Niin paljon niin ihania tuotteita <3 Ensi viikolla tulen shoppailemaan oikein kunnolla :)

 2. Voi kun asuisin Turussa, kävisin Vegekaupassa ostoksilla vaikka joka päivä! Onnea ja menestystä!

 3. Onnea avajaisiin & uudelle kaupalle!
  Harmi, etta en asu Turussa, mutta lomamatkalla joskus tulevaisuudessa tulen kaymaan :)

 4. Moi! Onnea uudelle kaupalle! Täytyy sanoa, että tuo teidän valikoima näyttää todella paljon paremmalle kuin Helsingin sisaruskaupan valikoima, johon olin todella pettynyt. Kotimaisia tuotteita ei näkynyt siellä lainkaan… Todella harmi meillä helsinkiläisille, mutta paljon tsemppiä teille!

  1. Helsinkiin saatiin kuorma hampputuotteita vasta avajaisten jälkeen, joten ainakin niitä sieltä löytyy tällä hetkellä! Ja härkäpapua on tulossa, ellei ole jo liikkeessä.

   Ja hei ihanat, antakaa meille palautetta jos toivotte jotain tiettyjä tuotteita valikoimiin! Kuuntelemme enemmän kuin mielellämme teidän toiveita ja teemme kaikkemme että saamme ne toteutettua. Jos ette kerro mitä kaupasta puuttuu, emme välttämättä osaa sitä sinne etsiskelläkään :) Karrylle voi laittaa Helsinkiin palautetta Facebookin kautta tai sähköpostilla helsinki@vegekauppa.fi.

 5. Vihdoinkin! Onnea yrittäjälle.
  Tavataan tänään kaupan avajaisissa.

 6. Tää kauppa on kyllä syy jo lähtä joku kerta tekee päivän reissu Turkuun! :D

  Ja kyllä, Violife on hyvää juustoa! Jopa mun sekaani miehen mielestä! Sen lempparijuusto on tällä hetkellä Violifen se jalopeno (tai se joku tulinen juusto :D) En ees tiedä onko se tajunnut täysin ettei se oo ihan oikeaa juustoa, mutta kovin on tyytyväinen kun sitä sille kaupasta tuon ja harmissaan aina kyselee tavan ruokakaupassa käydessä, et saako sitä hyvää juustoo täältä… :D

  1. Hehe, mäkin onnistuin kerran huijaamaan omaa miestäni Violifeilla. Meni ihan täydestä :D

 7. Reilun vuoden verran ruoanlaittotaitojasi blogisi kautta seuranneena ja ihailleena on nyt ihan pakko onnitella oman Vegekaupan avaamisesta. Oot ainakin tän vegaanin ehdoton ykkösbloggaaja ja ihailen ja diggaan kaikkia sun herkullisia ja monipuolisia reseptejä, visuaalisesti kauniisti esitettyjä annoksia sekä aina niin selkeätä tapaa esittää reseptit. Ei pelkästään vaan makeeta saada ihania reseptejä kerta toisensa jälkeen vaan myös mielettömän ihailtavaa, että joku edistää veganismia niin kuin sinä. Jos en olisi puoli vuotta sitten muuttanut Turusta pois niin olisin varmasti ollut jo kaikilla järjestämilläsi ruonlaittokursseilla ja tällä hetkellä Turusta pois muuttamisessa eniten harmittaa, etten nyt pääse tekemään ostoksiani sun juuri avaamassa Vegekaupassa. Kaikkea onnea, iloa ja menestystä uuden kaupan kanssa, jatka samaan malliin!:)))

  1. Kiitos ihanasta viestistäsi! :) Tule ihmeessä piipahtamaan kaupalla, jos joskus vielä tiet vievät Turkuun! Ja ihanaa kesän jatkoa sinne!

 8. Hei! Vierailin ohikulkiessani tänään kaupassa ensimmäistä kertaa. Mukavan näköinen kauppa, ja mukaan tarttui erilaisia leivänpäällisiä, joita en kotopuolesta saa. Hieman olin pettynyt asiakaspalveluun: kukaan kolmesta paikallaolleesta työntekijästä ei tervehtinyt, eikä tullut kysymään, olisinko tarvinnut apua. Näihin suosittelen jatkossa panostamaan :) Nyt jäi grillattavat ostamatta, kun en osannut vieraista tuotteista valita sopivaa. Onnea ja menestystä joka tapauksessa!

  1. Hei A-M!

   Voi kauhea, olen pahoillani! En tiedä mitä on käynyt, mutta ilman muuta sinut olisi pitänyt huomioida. Ja totta kai myös olisimme neuvoneet! Tulethan ensi kerralla rohkeasti kysymään, jos kaipaat apua! Olen entisissä asiakaspalvelutöissäni huomannut, että monet suomalaiset ahdistuvat ihan kauheasti jo pelkästä avun tarjoamisesta, joten olen itse vähän varovainen sen kanssa. Mutta autamme ilman muuta kunhan kysäisette! :)

 9. Musta saisi vakiasiakkaan jos kauppa sijaitsisi skanssissa. Keskustaan ei viitsi ajella.

  1. Harmi kuulla, että Vegekaupan sijainti ei ole sinulle sopiva! Yrittäjänä olen kuitenkin mieluummin tukemassa elävää kaupunkikeskustaa kuin epäekologisia kaupungin laidoille rakennettavia autokeskuksia. Vegekauppaan pääsee kätevästi pyörällä tai bussilla ihan mistä vain, eikä tarvitse etsiä parkkipaikkaa :)

   Isot kauppakeskukset ovat pienyrittäjälle siitäkin hankalia, että siellä toimiminen tarkoittaisi yrittäjälle sunnuntaitöitä joka viikko sekä 12-tuntisia työpäiviä joka ikinen päivä vuodesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights