Hedelmäinen herneenversosmoothie

Itse kasvatetuista herneenversoista, mangosta, kiivistä, limestä ja päärynästä syntyy superhyvä smoothie!


Olenko ainoa, jonka mielestä tuntuu, että tämä tammikuu on kestänyt ainakin vuoden? On ollut ihanaa, kun ulkona on lunta, mutta jotenkin kaikki hommat ovat edenneet tässä kuussa erityisen tahmaisesti ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin odotan kyllä jo kevättä.

Akuuttiin kevään kaipuuseen auttaa kuitenkin edes vähän se, että syö ja juo jotain vihreää. Keittiön ikkunalla kasvavat herneenversot pääsivät nyt smoothien joukkoon (versojen kasvatusohjeet löydät täältä) ja lopputuloksena oli ihanan raikas vihreä juoma.

hedelmäinen herneenversosmoothie

noin 7,5 dl

 • 2 kiiviä
 • 1 iso päärynä
 • 150 g jäisiä mangokuutioita
 • 1 limen mehu
 • kourallinen herneenversoja
 • jääkylmää vettä
 1. Kuori kiivit ja päärynä ja paloittele ne tehosekoittimen kannuun. Lisää mangokuutiot, limen mehu ja herneenversot.
 2. Lisää vettä sen mukaan kuinka paksua smoothieta haluat.
 3. Aja smoothie tasaiseksi tehosekoittimessa.

 

4 vastausta kirjoitukseen “Hedelmäinen herneenversosmoothie

 1. Tammikuu tosissaan tuntuu loputtomalta ja alkaahan näiden yli 20 asteen pakkasten myötä jo todella kaivata kevättä. Tämä smoothie kuulostaa ja näyttää kyllä ihanan vehreältä! Käytätkö ihan kaupan valmiita pakaste mangopaloja tässä?

  1. Heh, hyvä kuulla, että en ole ainoa! Ja juu, käytän niitä kaupan pakastemangokuuutioita, ne on oikein kelpoja smoothieiden joukkoon!

 2. Oi, miten heleillä kevätväreillä sivusi piristävät lukijaansa! Oikein salaa toivon, että joskus teet kevätkirjan. Ehkä versonvihreät, pinkit ja auringonkeltaiset smoothiet houkuttelevat lapsenikin maistelemaan vegaaniruokia. Kiitokset tähänastisista kirjoistasi, ne ovat paitsi tehneet minusta vegaanin, myös tuoneet elämään lisää terveyttä, tarjonneet riemastuttavia uusia makuelämyksiä ja auttaneet pienen ihmisen pienissä ponnisteluissa planeettamme puolesta!

  1. Kiitos ihanasta kommentista, Karoliina! <3 Kevät on ehdottomasti lempivuodenaikani, joten olisi kyllä joskus ihanaa tehdä kevätkirja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights