Vinkkejä isänpäiväksi

Floristin työnkuvan huonoon puoliin kuuluu se, että olen aina töissä silloin, kun muut ovat vapaalla. Niin myös isänpäivänä. Isä jää siis tänäkin vuonna ilman kakkua, mutta jos sinä ehdit ruoanlaitto- ja leipomishommiin, kokosin yhteen pieniä vinkkejä eläinystävälliseen isänpäivään.

isanpaiva-2

Millainen isä, sellainen menu.

Modernille

Linsseillä täytetyt avokadot

Tofua maapähkinäkastikeessa

Balilainen raakasuklaakakku

 

Perinteiselle

Maa-artisokkakeitto

Soijarouhepullat ja tuoretomaattikastike ja lehtikaalimuusi

TAI Shepherd’s Pie linsseistä

Rommirusinakakku

 

Kiireiselle

Tomaattikeitto

Vegepekonipasta

Mansikka-banaanijäätelö

 

P.S. Jos olet jo ehtinyt hankkia uuden kirjani, Vegaanin keittiössä, sieltäkin löytyy loistavasti isänpäivään sopivia reseptejä. Suosittelen ainakin bataattifalafeleja ja punajuurilasagnea  sekä kanelikakkua ja suklaakeksejä.

2 vastausta kirjoitukseen “Vinkkejä isänpäiväksi

  1. Mä tein vegaanista pizzaa hummuksesta ja sienistä sekä kirjan banaanikakkua (onko se sit just toi kanelikakku?) Hyvää oli. Bataattifalafelit kuumottaa kyllä, pitää pian päästä testaamaan.

    Annoimme miehen siskolle synttärilahjaksi kirjasi perjantaina. Tänään siellä sitten oli nautittu ainakin all-in-one smoothieta ja uunipuuroa aamiaisella. Kovasti kehuivat herkullisen kuuloisia reseptejä ja kauniita kuvia. Kirja on menossa myös pukinkonttiin kolmelle ystävälle, yksi vegaani, yksi kasivissyöjä ja yksi kova kokkaamaan ja kokeilemaan kaikenlaista uutta! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights