Vegekaupan suosikkituotteet (ja alekoodi!)

Ehkä parasta näissä ruokakauppiashommissa on se, kun pitkäaikaisia lukijoita käy kaupalla moikkaamassa. Usein minulta kysellään myös omia suosikkituotteitani. Nämä herkut löytyvät kylmäsäilytystuotteita lukuun ottamatta myös Vegekaupan verkkokaupasta.

Vegekauppa_tuotteet

Yritän parhaani mukaan pitää huolen siitä, että tuotevalikoima kasvaisi koko ajan ja saisimme kaupalle säännöllisesti kaikkea uutta kivaa. Kaikki lempparit eivät mahtuneet yhteen blogipostaukseen, mutta tässä kuitenkin tämänhetkinen hieman venähtänyt top10:

Vegekauppa_savutofu

Viana savutofu

Tämä oli se tuote, jota roudasin kilotolkulla jo pikkuruisesta Porthaninkadun Vegekaupasta. Vianan savutofu on niin kiinteää, että sitä voi leikata leivän päälle juustohöylällä. Mielestäni tämä savutofu onkin parhaimmillaan kylmänä: sellaisenaan naposteltuna tai leipien ja suolakeksien päällä. Oma suosikkiyhdistelmäni on seuraava: ruisleipä, vaalea tahini, avokado ja Vianan savutofu. Enkä muuten ole ainoa, joka on rakastunut tähän tuotteeseen! Moni asiakkaamme ostaa savutofua vähän edullisemmin sixpackeittäin.

Vegekauppa_kikhernejauho

Doves Farmin kikhernejauho

Kikhernejauho on todella monipuolinen raaka-aine keittiössä. Se sopii esimerkiksi gluteenittomien aamiaispannukakkujen tekemiseen, pizzapohjaan ja tietysti kikhernemunakkaan tekemiseen. Doves Farmin kikhernejauho on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen.

Vegekauppa_mantelimaito

Beriefin mantelimaito

Vegekauppa tuo itse Beriefin tuotteita maahan, joten näitä ei saa muualta. Beriefin mantelimaito on luomua ja se sisältää yli tuplasti enemmän mantelia kuin suurin osa muista mantelimaidoista. Tämä toimii erinomaisesti esimerkiksi erilaisten puurojen keittelyyn ja espressopohjaisiin kahvijuomiin.

Vegekauppa_veggiestreet

VeggieStreetin levitteet

VeggieStreetin levitteet ovat auringonkukansiemenpohjaisia ja aivan superhyviä! Viime viikkoina olen mutustellut näitä levitteitä töissä välipaloina riisikakkujen kanssa ja ne sopivat loistavasti myös esimerkiksi hamppusnacksien dippailuun. Hot Paprika on oma suosikkini. Lasipurkissa olevat levitteet ovat hieman notkeampia ja sopivat paremmin dipeiksi, kun taas pyöreissä metallitölkeissä myytävät käyvät paremmin levitteiksi. Kummatkin todella hyviä!

Vegekauppa_emils_mantelimajoneesi

Emilsin mantelimajoneesit

Emilsin luomumajoneesit ovat mantelipohjaisia ja aivan törkeän hyvänmakuisia! Täydellistä esimerkiksi lohkoperunoiden dippailuun, hampurilaisten väliin ja perunasalaattien kastikeeksi. Makuina original, sitruuna ja valkosipuli, kaikki ihania!

Vegekauppa_lupiinitempe

Palkuaisen lupiinitempe

Lupiinitempereseptejä onkin putkahdellut tänne viime aikoina, eikä ihme, sillä raaka-aine on aivan erinomainen. Lupiinitempe on hyvä kotimainen vaihtoehto tofulle ja se sopii myös soija-allergikoille. Moni palkokasveista vatsavaivoja saava pystyy myös syömään tempeä ongelmitta. Lupiinitempestä voi kokkailla vaikkapa tempe-kookoscurrya.

dvs_kana (1 of 1)

De Vegetarische Slagerin Vegekana

Tämä on ihan törkeän hyvää. Testaa vaikka Igorin vegekanaa :)

Vegekauppa_kikhernenuudeli

Palmuston kikhernepastat ja -nuudelit

Palmuston pastat ja nuudelit ovat kotimaisen pienyrityksen tuote: ne valmistetaan Suomessa brittiläisistä kikherneistä. Ja tiedättekö, en ole paljon mitään muuta syönytkään sen jälkeen, kun nämä tulivat Vegekauppaan myyntiin viime vuoden loppupuolella! Pastojen suutuntuma on erinomainen ja ravintoarvot huikeasti paremmat kuin tavallisella vehnäpastalla. Nuudelit valmistuvat niin nopeasti, että ne voi heittää suoraan esimerkiksi kookosmaitopohjaisten kastikkeiden joukkoon.

Vegekauppa_nirwana

Rapunzelin Nirwana-suklaat

Väittäisin, että Rapunzelin Nirwana on ehkä maailman parasta vegaanista suklaata. Pehmeä, suussasulava, hasselpähkinäinen ja överimakea. Löytyy myös tummempi versio, enkä osaa päättää kummasta pidän enemmän. Pakko siis maistella näitä vuorotellen!

Vegekauppa_hiivahiutaleet

VitaM ravintohiivahiutaleet

Löysin hiivahiutaleet uudelleen pari vuotta sitten ja tungen niitä nykyään ihan joka paikkaan. Ei oikeastaan ole sellaista ruokaa, jonka päälle en niitä ripottelisi :) Hiivahiutaleista voi myös valmistaa itse parmesaania tai vaikka parmesaanihummusta.

Vegekauppa_purefit

PureFitin patukat

Nämä ovat ihan uutta Vegekaupoissa, ja niin hyviä, että toimivat myös makeannälkään vähän järkevämpänä vaihtoehtona. Chocolate Brownie ja Peanut Butter Chocolate Chip ovat omat suosikkimakuni.

Alennuskoodi Vegekauppaan

Ja teille ihanat Chocochilin lukijat alennuskoodi Vegekaupan verkkokauppaan :) Saat koodilla CHOCOCHILI -5% tilaukseksi loppusummasta. Koodi on voimassa ensi viikon sunnuntaihin 14.2. saakka. Aktivoidaksesi koodin, syötä se sille varattuun kenttään ostoskorissa.

12 vastausta kirjoitukseen “Vegekaupan suosikkituotteet (ja alekoodi!)

 1. Oi, toivottavasti Tampereen Vegekauppa avautuu pian! Noita kikhernejauhoja olen tilaillut ja ne ovat kyllä laatutavaraa todella halvalla. Itse olen käyttänyt jauhoja seitanin ja kikhernemunakkaan tekemiseen jo useampaan kertaan ja silti ne vaan riittävät ja riittävät :).

 2. Lupiinitempe vaikuttaa hyvältä, mutta en vain ole saanut aikaiseksi kokeilla. Missä hintaluokassa tuote liikkuu?

  1. Savutofu ja tempe ovat jääkaappikamaa, ja The Vegetarian Butcherin tuotteet pakasteita, joten niitä ei valitettavasti voida myydä verkkokaupan kautta. Kaikki muut ovat tilattavissa verkkokaupan kautta (ja tuotteisiin on myös linkit postauksessa) :)

 3. Ostin jonkin aika sitten Turun Vegekaupasta pussin Vitamin ravintohiivahiutaleita, joka oli iso pettymys. Aiemmin olen käyttänyt Valioravinnon ja Engevitanin hiutaleita, ja niitä rakastan. Toisin kuin nuo kaksi muuta merkkiä, Vitamin maistui todella vahvasti leivontahiivalle, enkä väkisinkään saa sitä syötyä. Olikohan kyseessä vain epäonnistunut yksilö vai kuuluuko tuotteen todellakin maistua sellaiselta?

  Muuten olen ollut todella tyytyväinen Vegekaupan tuotteisiin :) Savutofun nappaan varmasti ensi kerralla mukaani!

  1. Kyllä hiivahiutaleissa on hieman makuvaihtelua merkistä riippuen. Minusta nuo VitaMin hiutaleet ovat tosi hyviä, ja niin monen muunkin mielestä. Onneksi on kuitenkin varaa valita, jos joku ei ole oma juttu :)

 4. Oi nam, savutofu ja VeggieStreetin levite menevät ehdottomasti heti testaukseen! :) Mulla olisi kysymys tuosta ravintohiivasta. Sisältääkö se B12-vitamiinia, vaikka sitä ei ole listattu tuoteselosteeseen? Olin jotenkin saanut sen käsityksen, että kaikki ravintohiivahiutaleet sisältäisivät sitä.

  1. Joissakin hiivahiutaleissa on B12-vitamiinia lisättynä. Tässä merkissä sitä ei ole :) Luonnostaan hiivahiutaleet eivät ole B12-vitamiinin lähde.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights