Vegaanin joulu 2011

Tässä taas hiukan uusia vinkkejä joulun viettoon!


Viimevuotinen vegaanin joulu -postauskin kannattaa lukea, sillä sieltä löytyy aivan yhtä hyviä ruokavinkkejä myös tätä joulua ajatellen. Tässä kuitenkin uusia ideoita sen varalle, jos joku on jo ehtinyt kokkailla kaikki viimevuotiset reseptit ;)

Kannattaa lukea myös Viiden tähden vegaania joulureseptien varalta. Suosittelen kirjasta joulupöytään erityisesti pähkinäkuorrutettua tofua, uunissa paahdettuja ruusukaaleja sekä karpalo-cashewcouscousta.

Pääruoat

Vegaanin joulukinkku

Pähkinäinen mureke

Papupyörykät

Shepherd’s pie linsseistä

Bataatti-kikhernevuoka

 

Lisukkeet

Maa-artisokka-perunapaistos

Fenkoliporkkanat

Marinoidut herkkusienet

 

Leivät

Italialainen suklaaleipä (toimii muuten erittäin hyvin seitankinkun kanssa!)

Viikunafocaccia

 

Makeat

Omena-taatelikakku

Rommirusinakakku

Glögikakku

Piparkakut

Buckeyes

Pistaasitryffelit

Vaniljainen riisipuuro

 

Muut

Siideritoti

Siideriglögi

 

Vegaanituotteet.net -sivustolta löytyy loistava jouluruokalistaus, jos kaikkea ei ehdi tai halua tehdä itse. Kaupasta löytyy kyllä valmiina vegaanillekin jouluruokavaihtoehtoja, herkuista puhumattakaan!

Ihanaa joulunodotusta!

3 vastausta kirjoitukseen “Vegaanin joulu 2011

  1. Kuulostaa erittäin herkullisilta!
    Lisäisin vielä sitruunalinssit ja joulu on täydellinen.

  2. Minäkin olen kertakaikkisen ihastunut sitruunalinsseihin, sopivat kyllä tosi hyvin joulupöytään.

  3. Valmistin vegaanisen Joulumenyyn jossa oli sitruunalinssit, bataatti-kikherne vuoka, punajuuri-kylmäsavutofu salaatti, shepherd’s pie linssiversiona jne. Vannoutuneilta kinkunsyöjiltäkin tuli kovasti kehuja. Chocochili blogin reseptit ovat poistaneet viimeisetkin epäröintini vegaaniruokien maukkautta kohtaan. Kiitos !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights